Halve zolenloop 2019:

29 juni vindt er een stratenloop plaats door Nieuw Belgie (Belgie), met diverse afstanden. De loop is geschikt voor volwassenen en kinderen. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten! 


Voor meer informatie kunt u kijken op www.halvezolen.be

Massagemarathon 2019:

 

25 mei 2019 organiseert team 14 in 't uur wederom een massagemarathon. Dus houd onze Facebook-pagina en website in de gaten voor verdere informatie en inschrijving. Ontspannen kan nooit geen kwaad en de volledige opbrengst komt ten goede aan het verbeteren van de levenskwaliteit van kankerpatiënten.

 

DONEREN OP JE FAVORIETE TEAM EN TEAMLID? DAT KAN!

19, 20 & 21 mei gaan meer dan 300 teams wederom vertrekken van Parijs/Hamburg naar Rotterdam in estafettevorm. Een jaar aan voorbereidingen en inzamelingsacties gaan hieraan vooraf om geld in te zamelen voor het verbeteren van levenskwaliteit bij kankerpatiënten.

Voor iedereen die in de vroege ochtenduren komt aanmoedigen....geweldig! Dit geeft precies de energie die we nodig hebben voor de laatste zware kms. 

Elke euro telt die we inzamelen dus mocht je ons op afstand willensteunen...ontzettend bedankt! Je kunt ook gericht doneren aan 1 van onze teamleden. 😃
https://donaties.roparun.nl/doneren

 

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Door de actie van de Rabobank Clubkas Campagne hebben wij maar liefst een bedrag gekregen van 399,84. Een prachtbedrag waarvoor we al onze stemmers en de Rabobank willen bedanken. Dit bedrag komt uiteraard bij het eindbedrag wat ten goede komt aan Stichting Roparun.

 

 


Mountainbiketocht 2018

Ook in 2018 organiseerde wij onze Mountainbiketocht. En we kijken nu terug op een geweldige tocht met maar liefst 870 deelnemers. We hebben fantastisch weer gehad en dankzij een aantal vrijwilligers was de route vrij van obstakels ondanks de hevige storm van die week. 

Wij willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen en heeft geholpen op deze geweldige dag. Alle opbrengsten komen uiteraard ten goede aan Stichting Roparun.

 

 

Opbrengst Sinterklaasactie 2017

 

 De Sint is alweer terug in Spanje en de Kerst is in aantocht. Maar de Sint en zijn pieten laten weten dat zij dit jaar maar liefst €573,- hebben opgehaald voor Roparunteam 14 in 't uur. Het gehele bedrag gaat uiteraard naar Stichting Roparun.

Wij willen iedereen bedanken die de Sint en zijn pieten hebben verwelkomd in hun huis. Hopelijk zien zij jullie volgend jaar weer.


 

Waterparadijs

De roparunteams 14 in t uur, ’t lopend vuurke, altijd eentje te veel en de Brabantse Wal hebben zaterdagavond 6 mei een speciale zwemavond georganiseerd.

Kinderen konden een hele avond discozwemmen met muziek van een DJ, genieten van een waterattractie in het wedstrijdbad en gebruik maken van de glijbanen.

Zo’n 100 kinderen kwamen hier op af en hebben genoten van alle waterpret.

De opbrengst kwam volledig ten goede aan de Roparun.

 


 

Massagemarathon

 

De massagemarathon was een groot succes en we kunnen met trots vertellen dat de masseurs (Edward Donkers, Joanna Tuynman en Milou Hoedelmans) in deze 10 uur durende marathon een bedrag hebben behaald van 955,- euro! 

14 in 't uur wil daarom iedereen die zich voor deze marathon had opgegeven dan ook hartelijk bedanken voor de sponsoring. Het gehele bedrag komt weer ten goede aan stichting Roparun.

Ook bedanken wij Edward Donkers voor het ter beschikbaar stellen van zijn praktijk F.I.T. Jofib te Tholen.

 


 

Minions naar het Sophia:


14 in 't maakt elk jaar tijdens Pinksteren natuurlijk een lang tocht van Parijs naar Rotterdam om geld in te zamelen. Alles voor het verbeteren van levenskwaliteit bij kankerpatienten. 

Maar wat is er eigenlijk mooier dan persoonlijk een hieraan bij te dragen?!

12 april heeft er in de hal van het Sophia een kleurrijk evenement plaatsgevonden in thema van Minions/Verschrikkelijke Ikke. Ik had als teamlid weer het genoegen heel veel kinderen te verblijden met de komst van dit evenement. Het heeft ze aan niets ontbroken; zang, schmink, cupcakes, knutselen, ijs, cadeaus en de karakters van Verschrikkelijke Ikke. Zoveel blije gezichten zijn alle effort waard. Precies dat onthouden we ook tijdens de tocht.

Gezondheid is niet vanzelfsprekend maar een voorrecht 🍀

Miniroparun St. Martinusschool te Schijf

 

Donderdag 30 april hebben de kinderen van de basisschool St. Martinus te Schijf zich volop ingezet voor een mini-Roparun. Voor de eerste keer hebben zij in estafette ronden gerend rondom de school en op het sportpark. Dankzij de kinderen, de school en hun sponsoren is er voor ons team een een bedrag opgehaald van maar liefst 677,50! Wij willen hen dan ook graag bedanken voor deze steun. Het volledige bedrag wordt opgeteld bij ons eindbedrag en komt uiteraard geheel ten goede aan het verbeteren van de levenskwaliteit van kankerpatiënten.  

 

Color your life run

 

Één van de activiteiten die wij hebben georganiseerd is de kleurrijke Color Your Life Run in Bergen op Zoom. Een kleurrijke 5km loop door Bergen op Zoom was een succes. Lees hier het verslag over de afgelopen Color your life run in BN de Stem. We bedanken iedereen die geholpen heeft om dit een fantastisch evenement te maken!


 

Frozen in de hal Sophia Kinderziekenhuis


Afgelopen januari 2016 is voor veel kinderen in het Sophia kinderziekenhuis te Rotterdam een mooie herinnering geworden. Kunnen dromen en kind kunnen zijn, want Frozen kwam naar het Sophia. Samen met alle vrijwilligers is de een prachtig evenement geworden. Van een klein idee van 1 persoon is dit uitgegroeid tot een in bevroren feest in de hal. De gezichten van de kinderen in de hal en in de kamers spraken boekdelen. Kortom dit moest een vervolg hebben. Want een kinderlach is tijdens ziektebed zoveel waard! Houd onze pagina in de gaten want volgend jaar staat er opnieuw een feest te wachten.