DONEREN OP JE FAVORIETE TEAM EN TEAMLID? DAT KAN!

30 mei t/m 1 juni 2020 gaan meer dan 300 teams wederom vertrekken van Parijs/Oldenburg (in de buurt van Bremen) naar Rotterdam in estafettevorm. Ook vertrekken dit jaar een aantal teams voor de halve Roparun vanuit Almelo.

Een jaar aan voorbereidingen en inzamelingsacties gaan hieraan vooraf om geld in te zamelen voor het verbeteren van levenskwaliteit bij kankerpatiënten.Voor iedereen die in de vroege ochtenduren komt aanmoedigen....geweldig! Dit geeft precies de energie die we nodig hebben voor de laatste zware kms. Elke euro telt die we inzamelen dus mocht je ons op afstand willen steunen...ontzettend bedankt! Je kunt ook gericht doneren aan 1 van onze teamleden. https://donaties.roparun.nl/doneren

Mountainbiketocht 2019 

Ook in 2019 organiseerden wij onze Mountainbiketocht. We kijken terug op een geweldige tocht. We hebben fantastisch weer gehad en dankzij een aantal vrijwilligers was de route vrij van obstakels ondanks de hevige storm van die week. Wij willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen en heeft geholpen op deze geweldige dag. Alle opbrengsten komen uiteraard ten goede aan Stichting Roparun.

 

 

Sinterklaasactie opbrengst 2019:

De Sint is alweer terug in Spanje. 

Dit jaar hebben zij weer een mooi bedrag opgehaald voor Stichting Roparun. Wij willen iedereen bedanken die de Sint en zijn pieten hebben verwelkomd in hun huis. Hopelijk zien zij jullie volgend jaar weer.